До ЗНО з 25 червня все готово – Мандзій

Читать на русском
ЗНО-2020. В Україні до проведення тестування з 25 червня до 17 липня в безпечних умовах все готово.
mon.gov.ua

Для проведення зовнішнього незалежного оцінювання в безпечних умовах все готово – закуплені маски, безконтактні термометри і антисептики.

Про це під час години запитань до уряду в Раді повідомила т.в.о. міністра освіти і науки України Любомира Мандзій.

Гроші за пробне ЗНО повернуть через відділення ПриватБанку – ШмигальГроші за пробне ЗНО-2020 повернуть через Приватбанк. Виплати почнуть проводити найближчим часом.

«ЗНО відбуватиметься в безпечних умовах відповідно до рекомендацій головного санітарного лікаря України. Зараз у нас все готово для проведення ЗНО з 25 червня до 17 липня», - сказала Мандзій.

Очільниця МОЗ уточнила, що у 2020 році на основну сесію ЗНО зареєструвалися 379 тис. 493 учасники, які вибрали 1 млн 227 тис. 154 тестування. Для всіх учасників підготовлені 82 тис. 890 аудиторій у 5 тис. 188 пунктах тестування.

«Щоб тестування пройшло в безпечних умовах, спільно з партнерами закуплено і доставлено в області 3 млн 230 тис. 104 медичних масок, 3250 безконтактних термометрів, 11 тис. 630 комплектів для захисту медиків, 104 тис. 382 літри антисептиків і 28 тис. 100 літрів дезінфекційних засобів для обробки поверхонь», – розказала Мандзій.

Вона додала, що всі учасники мають дотримуватися соціальної дистанції та бути в масці.

Нагадаємо, 18 червня парламент звільнив випускників від обов'язкової державної підсумкової атестації, в тому числі у формі ЗНО.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: