Пробне ЗНО-2020: на сайтах через навантаження виникли проблеми

Читать на русском
Пробне ЗНО 2020 року. На сайтах виникли технічні проблеми. У МОН пообіцяли виправити ситуацію якнайшвидше.
pixabay.com

В Україні з проведенням пробного ЗНО в режимі онлайн виникли технічні проблеми через велике навантаження на сайти УЦОЯО.

Про це повідомили в пресслужбі МОН.

Учасникам пробного ЗНО повернуть грошіУчасникам пробного Зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) повернуть гроші. Профільні відомства готують порядок повернення коштів.

Як пояснили у відомстві, через велике навантаження сайти Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти стали працювати повільніше.

Відзначимо, в соцмережах українці також повідомляли про проблеми з пробним ЗНО. Зокрема, деякі учасники в понеділок, 15 червня, не змогли розпочати онлайн тестування, оскільки вміст сайту не завантажувався взагалі.

У МОН закликали всіх абітурієнтів не хвилюватися і повідомили, що завантажити тестовий зошит, бланк відповідей з української мови та літератури і занести свої відповіді до сервісу визначення результатів можна буде до 18:00 19 червня.

Зараз фахівці центру працюють над тим, щоб усунути технічні проблеми.

Нагадаємо, Кабмін вирішив скасувати пробне ЗНО через погіршення ситуації з коронавірусом в Україні. Тести повинні були пройти 15 і 17 червня. В УЦОЯО повідомили, що скласти пробне ЗНО можна буде в режимі онлайн у себе вдома.

Також повідомлялося, що учасникам пробного ЗНО повернуть гроші.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: