На Закарпатті повернуть блокпости через сплеск захворюваності на COVID-19

Читать на русском
У Закарпатській області знову встановлять карантинні пости на в'їздах в населені пункти, де фіксують сплеск нових випадків зараження коронавірусом.
Нацполіція

У Закарпатській області знову встановлять карантинні пости на в'їздах в населені пункти, де фіксують сплеск нових випадків зараження коронавірусом.

Про це повідомив голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олексій Петров.

У першу чергу йдеться про Міжгірський, Свалявський та Великоберезнянський райони.

«На в'їзд до області та в містах, де є спалахи, будуть встановлені контрольні блокпости з використанням температурного скринінгу та опитування. На них чергуватимуть представники Нацполіції для того, щоб обмежити в'їзд, особливо на ті території і в ті населені пункти, де ми маємо спалахи», — повідомив він.

За словами Петрова, за минулу добу на Закарпатті підтвердили рекордну кількість інфікованих — 82 людини із COVID-19. Всього з початку пандемії захворіли 1808 закарпатців.

Голова ОДА наголосив, що сплеск захворюваності на COVID-19 пов’язаний з недотриманням карантинних обмежень. Зокрема, місцеві жителі перестали носити маски, дотримуватися соціального дистанціювання, проводять великі весілля та поховання.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні зафіксували два коронавірусних антирекорди.

На ранок середи, 17 червня, у світі 8 млн 153 тис. 241 особа інфікована COVID-19. Загальна кількість померлих від інфекції складає 441,439 осіб. Одужали 3,9 млн людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: