У Харкові оголосили вирок нападникам на депутата облради

Читать на русском
У Харкові засудили чоловіків, які у 2017 році скоїли напад на депутата Харківської обласної ради, голову правління Харківського антикорупційного центру Дмитра Булаха.
kh.depo.ua

У Харкові засудили чоловіків, які скоїли напад на депутата Харківської обласної ради, голову правління Харківського антикорупційного центру Дмитра Булаха.

Про це йдеться у вироку Московського районного суду Харкова, передає Depo.Харків.

Напади на активістів в Україні в 2017-2018 рокахСлово і Діло сьогодні згадує найгучніші напади на активістів в Україні за минулий і цей рік.

Як відомо, напад на Булаха було скоєно у серпні 2017 року біля станції метро, внаслідок чого він отримав тілесні ушкодження середнього ступеню тяжкості.

21 грудня 2017 року злочинців затримали. У квартирі організатора злочинів виявили гранату РГД-5, на горищі будинку знайшли корпус гранати Ф-1, два корпуси гранат РГД-5 та три запали.

На суді всі троє обвинувачених провину не визнали, однак вона підтверджується показами свідків та зібраними під час досудового розслідування доказами.

Організатору злочинів суд призначив покарання у виді восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна, двом його спільникам – у виді п’яти років та шести місяців позбавлення волі. Також вони мають компенсувати аптечній мережі 64,3 тис. грн.

Нагадаємо, співробітники правоохоронних органів відкрили кримінальну справу за фактом нападу на депутата Дмитра Булаха за статтею хуліганство.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: