ЄС продовжив санкції проти Росії за Крим

Читать на русском
Рада ЄС у четвер, 18 червня продовжила до червня 2021 року санкції щодо Російської Федерації за незаконну анексію Криму.
Кабінет міністрів

Рада ЄС у четвер, 18 червня, продовжила до червня 2021 року санкції щодо Російської Федерації за незаконну анексію Криму.

Про це у Twitter написав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

«Сьогодні Рада ЄС продовжила до червня 2021 року санкції проти РФ за незаконну окупацію Криму. Вдячний за це рішення. Треба підвищувати тиск за порушення прав людини, «паспортизацію», запуск залізничного сполучення через Керченську протоку, незаконні голосування у Криму. Крим – це Україна», – написав міністр.

Нагадаємо, 10 червня посли країн-членів Європейського Союзу погодили рішення про продовження на рік санкцій проти Росії через анексію Криму.

У травні до оголошеного в березні продовження санкцій Європейського союзу щодо фізичних осіб і організацій РФ через анексію Криму приєдналися Чорногорія, Албанія, Норвегія, Україна та Республіка Молдова.

На початку березня 2020 року постійні представники країн-членів Євросоюзу узгодили продовження на пів року індивідуальних санкцій проти Росії.

ТакожТрамп на рік продовжив антиросійські санкції через анексію Криму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: