Молдова встановила антирекорд щодо хворих на коронавірус

Читать на русском
У Молдові за середу, 10 червня, зафіксували рекордне число випадків коронавірусу - захворіли 296 осіб, померли від інфекції чотири інфікованих.

У Молдові за середу, 10 червня, зафіксували рекордне число випадків коронавірусу - захворіли 296 осіб, померли від інфекції чотири інфікованих.

Про це повідомили в пресслужбі Міністерства охорони здоров'я, праці та соціального захисту країни.

«Сьогодні було оброблено 1587 тестів, з яких 1192 - первинні тести. У результаті з'ясувалося, що 296 тестів дали позитивний результат. Таким чином, загальне число зафіксованих випадків COVID-19 в нашій країні становить 10 321», - йдеться в повідомленні відомства.

Згідно з інформацією, серед осіб, у яких в середу виявлено COVID-19, 31 працюють в системі охорони здоров'я, троє з яких - лікарі. Таким чином, кількість інфікованих медичних працівників складає 1827 осіб, 22 з них померло.

«З жалем повідомляємо, що в середу померло ще четверо осіб з діагнозом коронавірус. Йдеться про двох чоловіків і двох жінок у віці від 57 до 80 років. У всіх були супутні хронічні захворювання», - відзначили в міністерстві.

Кількість зареєстрованих в середу, 10 червня, випадків коронавірусу в Молдові є рекордною за весь час проведення тестування з 7 березня 2020 року.

Незважаючи на зростання кількості заражених, молдовська влада з 1 червня оголосила про поетапне скасування введених раніше обмежень.

Так, Молдова з 1 червня почала відкривати пункти пропуску на кордоні з Україною.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: