У ЗСУ за добу зафіксовано 6 нових випадків коронавірусу

Читать на русском
У Збройних силах України хворіють 143 особи на COVID-19. За останню добу підтверджено 6 нових випадків захворювання.
Фото - ЗСУ.

У Збройних силах України хворіють 143 особи на COVID-19. За останню добу підтверджено 6 нових випадків захворювання.

Про це повідомляє командування Медичних сил ЗСУ.

За минулу добу коронавірус в Україні виявили у 666 осіб – СтепановЗа минулу добу коронавірус в Україні виявили у 666 осіб, зафіксовано 11 летальних випадків, 275 пацієнтів одужали.

«Станом на 10:00 16 червня у Збройних Силах України хворіють 143 особи на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужало – 209 осіб, летальних випадків – 4», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебуває 541 особа. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 95 осіб.

«За минулу добу зареєстровано 6 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них 1 військовослужбовець перебуває на стаціонарному лікуванні у Національному військово-медичному клінічному центрі «ГВКГ». Стан здоров’я пацієнта задовільний, отримує необхідне лікування», - повідомили військові медики.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходиться 5 осіб (Хмельницька область – 1 військовослужбовець, Вінницька область – 2 працівника ЗС України та Київська область – 2 військовослужбовці). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Нагадаємо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 666 осіб, зафіксовано 11 летальних випадків, 275 пацієнтів одужали.

На ранок вівторка, 16 червня, у світі 8 015 053 особи інфіковано COVID-19. Загальна кількість померлих від інфекції складає 436 322 особи. Одужали 3 843 751 людина.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: