СБУ затримала Мангера

Читать на русском
СБУ вранці 16 червня затримала в лікарні Херсона голову обласної ради Владислава Мангера, зараз його везуть до Києва для участі в засіданні суду.

У вівторок, 16 червня, СБУ затримала в лікарні Херсона голову обласної ради Владислава Мангера, зараз його везуть до Києва для участі в засіданні суду.

Як інформує Офіс ГПУ у Facebook, на виконання ухвали слідчого судді Печерського районного суду міста Києва 16 червня 2020 року, співробітниками Служби безпеки України затримано підозрюваного у замовленні та організації нападу на Катерину Гандзюк голову Херсонської обласної ради.

«На даний час правоохоронці доставляють його у Київ до Печерського районного суду, де слідчий суддя розглядатиме клопотання прокурора Офісу Генерального прокурора про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою без можливості внесення застави», - сказано у повідомленні.

Раніше в СБУ заявили про завершення розслідування вбивства Гандзюк.

Також стало відомо, що підозрюваний в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк, помічник екснардепа Миколи Паламарчука Ігор Павловський пішов на угоду зі слідством.

Нагадаємо, напад на Гандзюк відбувся в 2018 році, невідомий облив її концентрованою сірчаною кислотою біля будинку. Катерина Гандзюк померла 4 листопада 2018 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: