Прикордонники затримали на Закарпатті значну групу нелегалів

Читать на русском
Прикордонники Чопського загону у неділю вчетверте за останні два місяці затримали значну групу нелегальних мігрантів з Південно-Східної Азії.
Держприкордонслужба

Прикордонники Чопського загону у неділю вчетверте за останні два місяці затримали значну групу нелегальних мігрантів з Південно-Східної Азії.

Про це інформує пресслужба ДПСУ.

«За інформацією, попередньо наданою словацькими прикордонниками, сьогодні вранці патруль від відділення прикордонної служби “Новоселиця” виявив у лісі 8 іноземців, які рухалися в бік держрубежу, долаючи гори. Їх вдалося зупинити за 100 метрів від кордону. Семеро громадян Афганістану, серед яких двоє неповнолітніх, та один вихідець з Індії намагались незаконно потрапити до сусідньої Словаччини в обхід пунктів пропуску», — повідомили у ДПСУ.

Зазначається, що з метою виявлення причетних до правопорушення, залучено офіцерів оперативно-розшукового відділу та наряди від сусідніх підрозділів. У взаємодії з працівниками Національної поліції також перекрито можливі напрямки руху транспортних засобів, які могли використовуватися для підвезення незаконних мігрантів.

Наразі оперативні та пошукові заходи продовжуються.

Раніше з'ясувалося, скільки нелегалів не пустили в Україну за рік.

Також в Польщі виявили 13 тисяч нелегальних робітників з України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: