Степанов повідомив, чи можна святкувати весілля в ресторанах

Читать на русском
Святкувати весілля в ресторанах дозволено з дотриманням встановлених карантинних обмежень.
moz.gov.ua

Масові заходи, в тому числі весілля, можна проводити в ресторанах і кафе, однак за умови дотримання встановлених обмежувальних заходів.

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу в п'ятницю, 12 червня.

У Києві знову перенесли відкриття басейнів та ресторанівУ Києві через епідемічну ситуацію з коронавірусом поки що не можуть послабити карантин і дозволити відкрити кафе, ресторани та басейни.

Зокрема, міністру було поставлено питання - чи можна на даному етапі послаблення карантинних обмежень святкувати в ресторанах весілля в форматі до 10 осіб.

«Святкувати можна. Якщо ви дотримуєтеся встановлених обмежувальних заходів. А саме - соціальної дистанції. По можливості, розумію, що це весілля. Це і користування антисептиками», - сказав Степанов.

Нагадаємо, ресторанам в Україні дозволили відкритися тиждень тому - 5 червня. Раніше в закладах громадського харчування могли працювати тільки літні майданчики.

Відзначимо, всього за весь час пандемії в Україні захворіли коронавірусом 29 753 особи. За минулу добу підтвердилося ще 683 нових випадки. Таким чином, в країні фіксують антирекорди уже другу добу підряд.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: