Стало відомо, як планують впускати до України іноземних туристів

Читать на русском
Пропуск іноземних туристів до України. При в'їзді в країну з'явиться зелена і червона зони контролю.

У МОЗ розглядають варіант пропуску туристів з інших країн через «зелену» та «червону» зони. Вони будуть відповідати епідеміологічній ситуації країни, з якої в'їжджають.

Про це розповів міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу в середу, 10 червня.

Україна готується скасувати обмеження для туристів – ЛяшкоОбмеження для туристів в Україні скасують на наступному засіданні Кабміну. МОЗ дозволив розширити групи з 10 до 50 осіб.

«Зараз ми розглядаємо варіант прибуття, щоб у нас була «червона зона» і «зелена зона». «Червона зона» - це ті країни, з яких будуть прибувати туристи та інші громадяни, де епідеміологічна ситуація гірша, ніж в Україні. «Зелена зона» - це ті країни, де ситуація така ж як в Україні або краща. Це все наші попередні думки, потім буде відповідне рішення», - повідомив Степанов.

Також він уточнив, що люди, які прибувають з «червоної зони», повинні будуть знаходитися 14 днів на самоізоляції чи на обсервації. Люди з «зеленої зони» зможуть приїжджати до України без самоізоляції.

Нагадаємо, на ранок середи, 10 червня, в світі 7 млн ​​237 тис. 093 осіб інфіковані COVID-19. Найбільше випадків - у США і Бразилії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: