Київ поки не готовий послаблювати карантин – КМДА

Читать на русском
Київ з 10 червня не послаблює карантинні заходи, а в Україні сьогодні почав діяти черговий проміжний етап ослаблення карантину.

Київ з 10 червня не послаблює карантинні заходи через відсутність підстав для цього. Про це йдеться у оприлюдненому на сайті міської влади протоколі засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації від 9 червня.

Згідно з документом, станом на 9 червня у місті:

  • інцидентність (загальна кількість нових випадків COVID-19 за останні 7 днів на 100 тис. населення): 15,23 осіб на 100 тис. населення;

  • завантаженість ліжок у закладах охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19 - 42,64%;

  • середня кількість тестувань методом ПЛР та імуноферментного аналізу: 63,33 осіб на 100 тис. населення протягом останніх 7 днів.

Таким чином показники, визначені постановою Кабміну, не відповідають можливості переходу до наступних етапів ослаблення карантину.

Нагадаємо, в середу, 10 червня, в Україні почав діяти черговий проміжний етап ослаблення карантину.

Раніше стало відомо, що до ослаблення карантину ще не готові сім областей і Київ.

В Україні станом на ранок 10 червня захворіла коронавірусом 28 381 особа, з них 12 769 одужали, летальних випадків - 833.

У світі 7 млн ​​237 тис. 093 осіб інфіковано COVID-19. Загальна кількість померлих від інфекції-411144 людини. Одужали 3,3 млн людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: