Зведення ООС: поранені троє українських військових

Читать на русском
За минулу добу бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню. Двоє українських військовослужбовців отримали поранення.

За минулу добу, 7 червня, окупанти вісім разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил.

У штабі уточнили дату відкриття КПВВ на ДонбасіПункти пропуску на Донбасі запрацюють з 10 червня. Дану інформацію підтвердили в штабі ООС.

Так, вчора бойовики вели обстріл з мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Українські військові стріляли у відповідь.

На підступах до Луганського російські найманці двічі вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.Також атаки велися біля населеного пункту Хутір Вольний і Кримського.

Неподалік Павлополя бойовики двічі задіяли міномети калібру 120 мм і 82 мм, а також автоматичні станкові гранатомети і великокаліберні кулемети. По опорним пунктах поряд з Широкіно противник відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм.

В результаті обстрілу постраждали двоє українських військових.

У той же час, за даними розвідки, за минулу добу було поранено одного окупанта. З початку доби 8 червня бойовики 4 рази порушили режим припинення вогню.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі 7 червня був зафіксований один обстріл.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: