Степанов розповів про своїх нових заступників

Читать на русском
Кабмін призначив нових заступників міністра охорони здоров'я Максима Степанова. Першим заступником стала колишня глава Охматдиту.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив про те, хто поповнив команду МОЗ.

Про це Максим Степанов повідомив на брифінгу сьогодні, 4 червня. Рішення про призначення заступників було схвалено на засіданні Кабміну 3 червня.

«Першим заступником стала Садов'як Ірина Дмитрівна, яка до цього очолювала Національну лікарню «Охматдит», має великий досвід керівних посад у системі охорони здоров'я, керувала районною лікарнею, досить успішно керувала», – зазначив міністр.

За словами Степанова, Садов'як відповідатиме за стратегічний напрямок розвитку системи охорони здоров'я, за стандарти надання медичної допомоги.

«Наступним заступником призначений Кучер Ярослав Олександрович, він буде відповідати за цифровізацію, цифрову трансформацію. Тому що всі ми хочемо бути в тренді, цифрові технології повинні бути в медицині», - додав Степанов.

Міністр зазначив, що попереднім рішенням уряд затвердив Ігоря Іващенко заступником міністра з питань європейської інтеграції, оскільки все спілкування з міжнародними партнерами й ухвалення досвіду є дуже важливими.

«Команда МОЗ на рівні заступників сьогодні повністю сформована. Зараз ми йдемо далі з формування команди на рівні директорів департаментів, директоратів і всіх інших фахівців», – додав Степанов.

Нагадаємо, раніше до Ради внесли подання на призначення нових міністрів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: