До послаблення карантину не готові 8 областей – МОЗ

Читать на русском
До переходу до чергового етапу послаблення карантинних обмежень не готові  -  місто Київ, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Луганська, Львівська, Рівненська та Чернівецька області.

Станом на четвер, 4 червня, у регіонах до переходу до чергового етапу послаблення карантинних обмежень не готові вісім областей і місто Київ.

Як інформує МОЗ, перейти на наступний етап послаблення обмежень не готові: місто Київ, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Луганська, Львівська, Рівненська та Чернівецька області.

Адаптивний карантин: чи витримає економіка продовження дії обмеженьАдаптивний карантин без жорстких обмежень щодо роботи бізнесу не матиме негативного впливу, вважає експерт.

З них: у Києві, Волинській, Житомирській, Львівській, Рівненській та Чернівецькій областях на поточну дату недостатній рівень інцидентності, тобто кількості нових випадків COVID-19 за останні 7 днів на 100 тис. населення, що для послаблення карантину має становити менше 12.

У решти областей - недостатній рівень охоплення тестуванням, який в ідеалі має бути не нижче за рівень інцидентності. Тобто, середня кількість тестувань методами полімеразної ланцюгової реакції та імуноферментного аналізу протягом останніх 7 днів має становити понад 12 на 100 тис. населення.

Нагадаємо, в Україні зафіксовано 25 411 випадків COVID-19.

У світі 6 млн 430 тис. 705 осіб інфіковані COVID-19. Загальна кількість померлих від інфекції складає 385 873 особи. Одужали 2,8 млн людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: