Чиновника МОН затримали на хабарі в 300 тисяч гривень

Читать на русском
На хабарі в 300 тисяч гривень затриманий чиновник МОН. Чоловік вимагав таку суму за перемогу в конкурсі з призовим фондом в 3 млн грн.
gp.gov.ua

Генерального директора одного з директоратів Міністерства освіти і науки України затримали під час отримання неправомірної вигоди.

Про це повідомила пресслужбу Офісу Генпрокурора в середу, 3 червня.

За даними слідства, чиновник МОН вимагав гроші за перемогу в конкурсі з призовим фондом в 3 млн грн.

У ДБР розповіли про шахрая «від Єрмака та Венедіктової»ДБР направило до суду обвинувальний акт стосовно представника громадської організації, який обвинувачується в одержанні 100 тисяч доларів США шахрайським шляхом.

«Під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №6 затриманий генеральний директор одного з директоратів Міністерства освіти і науки України під час отримання 300 тис. грн неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). За даними слідства, чиновник Міносвіти вимагав неправомірну вигоду від представника державного підприємства за перемогу в конкурсі на здійснення дослідно-конструкторської роботи зі створення новітніх технологій з призовим фондом в 3 млн грн», - йдеться в повідомленні.

Як уточнили в пресслужбі, чиновника затримали при отриманні 5 тис. доларів і 165 тис. гривень. Наразі затриманому готується повідомлення про підозру, додали в Офісі генпрокурора.

Нагадаємо, раніше НАБУ і САП викрили на хабарі харківського суддю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: