Суд обрав запобіжні заходи ще трьом учасникам стрілянини в Броварах

Читать на русском
Броварський міський суд обрав запобіжний захід  ще трьом затриманим у справі щодо стрілянини, яка сталася 29 травня у Броварах.

Броварський міський суд обрав запобіжний захід ще трьом затриманим у справі щодо стрілянини, яка сталася 29 травня у Броварах.

Про це повідомив голова МВС України Арсен Аваков у Facebook.

Так одному з них заочно призначили утримання під вартою, а ще двом призначили домашній арешт, оскільки вони погодилися співпрацювати зі слідством і дали свідчення.

«По Броварам: тільки що суд прийняв рішення про запобіжний захід ще по трьом фігурантам справи: одному – знаходиться в розшуку – утримання під вартою без застави (заочно); двом іншим визначений домашній арешт через визнання вини, співпрацю зі слідством і свідчення, які підтверджують створення організованої групи з метою вчинення протиправних дій. Це підкріплює позицію слідства. Робота триває», - написав Аваков.

Раніше повідомлялося, що вже 20 учасників стрілянини в Броварах взяли під варту.

Нагадаємо, у Броварах вранці 29 травня сталася стрілянина за участю близько 100 осіб. В інциденті постраждали три людини, дві з них шпиталізовані з вогнепальними пораненнями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: