ВР внесла зміни до Митного кодексу

Читать на русском

Парламент ухвалив у цілому законопроєкт №3194 президента Володимира Зеленського Про внесення змін до Митного кодексу України у зв'язку з реформою прокуратури і змінами в системі судоустрою України.

Парламент ухвалив у цілому законопроєкт №3194 президента Володимира Зеленського «Про внесення змін до Митного кодексу України у зв'язку з реформою прокуратури і змінами в системі судоустрою України».

За відповідне рішення у вівторок, 2 червня, проголосував 301 депутат при мінімально необхідних 226.

Зміни ухвалені у зв'язку з реформою прокуратури і змінами в судоустрій. Вони передбачають заміну словосполучень Верховний суд України на Верховний суд.

Також змінюються формулювання Генеральний прокурор України і Генеральна прокуратура України на Генеральний прокурор і Офіс генерального прокурора.

«Ухвалення закону дозволить уточнити чинні найменування вищих органів судової влади і прокуратури, а також назви посад керівників таких органів», - йдеться в пояснювальній записці.

Зміни внесені в ч.9 ст.340, ч.1 ст.359, ч.2 ст. 456 і ч.2 ст.457 Митного кодексу.

Як повідомлялося, 10 березня голова держави Володимир Зеленський подав законопроєкт, в якому просить Раду уточнити терміни в Митному кодексі.

Нагадаємо, в Україні звільнили 50% керівників митниць.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: