У Кіровоградській області згоріла електричка – фото

Читать на русском

Приміський електропоїзд ЕР9П-362 загорівся в Кіровоградській області на перегоні Помічна–Новоукраїнка.

Приміський електропоїзд ЕР9П-362 загорівся в Кіровоградській області на перегоні Помічна–Новоукраїнка.

Про це в неділю, 31 травня, повідомив ексзаступник міністра інфраструктури Олександр Кава в соцмережі.   Він уточнив, що ЕР9П-362 працює на Одеській залізниці з 1978 року, тобто понад 40 років.

«Нагадаю, що востаннє електропоїзди для приміських перевезень в Україні купували 12 років тому», – зазначив Кава.   На фотографіях видно, що полум'я охопило локомотив і перший вагон, салон якого повністю знищений. Оскільки приміське сполучення в Кіровоградській області станом на 31 травня не здійснювалося, ймовірно, поїзд загорівся під час обкатки або перегону.

Раніше повідомлялося, що в Києві перенесли запуск міської електрички на 7 червня. Таке рішення було ухвалено у зв'язку з тим, що працівники підприємства «Укрзалізниця» не встигли виконати ремонтні роботи електропоїздів.

Також нагадаємо, в Україні відновили роботу залізничні пасажирські перевезення в міському, регіональному, далекому внутрішньому і міжобласному сполученні. Також почали здійснюватися міжобласні пасажирські перевезення автомобільним транспортом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: