Назвали терміни створення Мінприроди

Читать на русском
Створення Міністерства захисту навколишнього середовища і природних ресурсів триватиме близько місяця. Міністерство відокремлюють від Мінекоенерго.
Заступник міністра економіки Тарас Висоцький

Створення Міністерства захисту навколишнього середовища і природних ресурсів триватиме близько місяця. Міністерство відокремлюють від Мінекоенерго.

Про це в Facebook повідомив заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Висоцький.

За його словами, сьогодні відбулася онлайн-нарада за участю заступника міністра енергетики та захисту навколишнього середовища України Романа Абрамовського та представників структурних підрозділів та профільних асоціацій.

«На засіданні було обговорено низку питань. Створення Міністерства захисту навколишнього середовища і природних ресурсів України в контексті роботи агрохімічного сектора. Було озвучено, що процедура поділу міністерства має тривати близько місяця», - зазначив Висоцький.

Нагадаємо, минулого тижня Кабінет міністрів ухвалив рішення розділити Міністерство енергетики та захисту навколишнього середовища на два окремих відомства, рішення прийнято через неефективність роботи в рамках одного міністерства і конфлікт інтересів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: