Зведення штабу ООС 31 травня: 8 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Обстановка на Донбасі протягом минулої доби, 30 травня, не була спокійною - окупаційні війська застосували бойові машини піхоти (БМП), а також міномети, гранатомети і кулемети великих калібрів.

Обстановка на Донбасі протягом минулої доби, 30 травня, не була спокійною - окупаційні війська застосували бойові машини піхоти (БМП), а також міномети, гранатомети і кулемети великих калібрів. Втрат серед українських військових не зафіксовано.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 30 травняСитуація на сході країни станом на 30 травня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Відзначається, що збройні формування Російської Федерації порушили режим припинення вогню 8 разів. Об'єднаним силам довелося відкривати вогонь у відповідь, щоб припинити ворожі обстріли.

Як наслідок - поранили двох окупантів, передали в розвідці.

Обстріли велися вранці неподалік Авдіївки. Пізніше біля цього населеного пункту противник тричі обстрілював оборонні укріплення ОС із озброєння БМП.

Біля Горіхового бойовики застосували піхотне озброєння. Два рази обстрілювали українські позиції біля Хутору Вільного, випустивши 7 мін калібру 82 мм.

Від початку поточної доби, 31 травня, окупаційні війська активності не проявляли. Втрат серед українських бійців немає.

Раніше повідомлялося, ОБСЄ зафіксувала розміщення 10 танків поблизу лінії розведення на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: