КПВВ на Донбасі переходять на літній графік роботи

Читать на русском
Контрольні пункти в'їзду-виїзду на Донбасі переходять на літній графік роботи з 1 червня. При цьому чинні обмеження на перетин лінії розмежування в КПВВ продовжують діяти.

Контрольні пункти в'їзду-виїзду на Донбасі переходять на літній графік роботи з 1 червня. При цьому чинні обмеження на перетин лінії розмежування в КПВВ продовжують діяти.

Про це повідомляє пресцентр Державної прикордонної служби у понеділок, 25 березня.

Згідно з розпорядженням командувача операцією об'єднаних сил, все КПВВ на лінії розмежування переходять на графік роботи з 6:00 до 20:00. Водночас, у зв'язку з урядовим рішенням про продовження карантину в Україні до 22 червня, обмеження на перетин лінії розмежування продовжують діяти.

«Перетнути лінію розмежування можна тільки за окремим рішенням командувача Об'єднаних сил при надзвичайних ситуаціях гуманітарного характеру. Однак, наявність важливих життєвих обставин і позитивного рішення командувача Об'єднаних сил на пропуск не гарантує успішного перетину лінії розмежування. Оскільки російські найманці блокують такі спроби та розгортають громадян у так звану «сіру зону»... Просимо громадян врахувати інформацію про зміну режиму роботи КПВВ, карантинні обмеження та дії російських збройних формувань», – йдеться в повідомленні.

Раніше ОБСЄ зафіксувала збільшення кількості обстрілів на Донбасі.

Також нагадаємо, від обстрілів на Донбасі з початку року постраждали 10 дітей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: