Стало відомо, коли відкриють пункти пропуску на кордоні з Угорщиною

Читать на русском
Речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко розповів, коли відкриються пункти пропуску на кордоні з країнами Євросоюзу.

Речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко розповів, коли відкриються пункти пропуску на кордоні з країнами Євросоюзу.

За його словами, Україна очікує на рішення сусідніх держав про відкриття кордонів.

Відновлення авіаперельотів: чи стане Україна заручницею рішень інших країнВідновлення роботи транспорту буде відбуватися поетапно й найбільше часу піде на авіасполучення.

«Нам попередньо відомо, що найближчим часом угорська сторона зможе відкрити декілька пунктів пропуску зі своєї сторони додатково. Чекаємо остаточної відповіді від решти країн», - сказав він в коментарі РБК-Україна.

Українська сторона проінформувала сусідні країни про відкриття своїх кордонів, але від більшості з них відповіді досі не отримала.

Нагадаємо, в ніч на 29 травня Україна відкрила 66 пунктів пропуску на кордоні з країнами Євросоюзу. Однак повне відновлення пропуску через український кордон буде можливим лише після згоди суміжних країн.

Також сьогодні вранці відновили роботу 6 пунктів пропуску на кордоні з Молдовою.

Відомо, що Україна може відновити авіасполучення з Австрією після 23 червня - за умови, що обидві країни на той час відкриють свої кордони.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: