На Азові пройшли навчання морської піхоти

Читать на русском

Військові провели тактико-спеціальні навчання з бойовою стрільбою на узбережжі Азовського моря.

Військові провели тактико-спеціальні навчання з бойовою стрільбою на узбережжі Азовського моря. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

У навчаннях була задіяні підрозділи бригад морської піхоти, а також авіація Сухопутних військ, підрозділи десантно-штурмових військ, морська авіація ВМС ЗСУ і Держприкордонслужба.

Були проведені спільні двоступеневі командно-штабні навчання із залученням батальйонів до практичних дій. Підрозділи відпрацювали практичні дії щодо захоплення важливих об'єктів на узбережжі і їхнього стримання, - заявив командир окремої бригади морської піхоти полковник Микола Палас.

Зокрема, учасники навчань відпрацьовували питання відображення морського десанту противника, звільнення і взяття під контроль важливих об'єктів інфраструктури у виключній морській економічній зоні України.

Крім того, морські піхотинці вдосконалювали навички десантування на необлаштоване узбережжя з повітря посадочним способом під прикриттям авіації Сухопутних військ. Також були відпрацьовані питання нанесення вогневого ураження по морських цілях, протиповітряної оборони, надання першої медичної допомоги і евакуації особового складу та техніки з поля бою.

Нагадаємо, у Донецькій області на навчаннях вибухнув міномет, є жертва і поранені.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: