На Буковині зростає кількість нових випадків коронавірусу

Читать на русском
У Чернівецькій області за останню добу виявили 57 нових випадків коронавірусної інфекції, загальна кількість хворих перевищила 3200.

У Чернівецькій області за останню добу виявили 57 нових випадків коронавірусної інфекції, загальна кількість хворих перевищила 3200.

Про це повідомив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук.

«Маємо 57 нових випадків інфікування. Обласний лабораторний центр дослідив 470 зразків», — заявив він.

Добовий показник нових випадків зараження росте другий день поспіль у Чернівецькій області, яка лідирує в Україні за кількістю хворих на COVID-19. Всього на Буковині зафіксовано 3201 випадок зараження, 136 пацієнтів померли.

«Пам'ятайте, що практично кожен п’ятий недужий на коронавірус буковинець не зміг назвати джерело інфікування. Заразитися можна будь-де, тому будьте обережні», — наголосив Осачук.

У лікарнях області перебувають 504 пацієнти з COVID-19 чи з підозрою на коронавірус. 46 осіб перебувають у важкому стані, з них 34 — у реанімаціях, семеро підключені до апаратів штучної вентиляції легень.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні на коронавірусну хворобу COVID-19 захворіла 321 особа, серед них 14 дітей та 58 медиків.

На ранок середи, 27 травня, у світі зафіксовано 5,5 млн людей інфікованих COVID-19. Померли від інфекції 350 453 особи. Одужали 2,2 млн людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: