Ситуація на Донбасі: бойовики обстріляли ділянку розведення сил

Читать на русском
У середу, 27 травня, бойовики обстріляли одну з ділянок розведення сил на Донбасі, порушивши тим самим мінські домовленості.

Сьогодні в районі проведення операції Об'єднаних сил окупанти два рази порушили режим тиші. При цьому бойовики прицільно атакували ділянку розведення сил на Донбасі.

Про це повідомляє пресцентр ООС в середу, 27 травня, в Facebook.

ОБСЄ зафіксувала розміщення 10 танків поблизу лінії розведення на ДонбасіБойовики розмістили 10 танків у Донецькій області поблизу населеного пункту Софіївка, тим самим порушивши домовленості про відвід важкого озброєння.

За даними штабу, окупанти з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів обстріляли позиції оперативно-тактичного угруповання «Схід» поблизу Новотроїцького.

Поблизу Новолуганського бойовики застосували заборонені міномети калібру 82 мм. При цьому окупанти вели цілеспрямований обстріл по ділянці розведення сил і засобів №2 «Золоте» зі стрілецької зброї.

«Такі провокації свідчать, що ворог свідомо не бажає дотримуватися існуючих мирних домовленостей. На ділянках розведення №1 і №3 режим «тиша» дотримувався», - відзначили в штабі.

Воїни ООС відповідали на провокації бойовиків. Втрат серед українських військових з початку доби немає.

Нагадаємо, 26 травня бойовики шість разів обстріляли українські позиції. Загинув один військовий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: