Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні

Читать на русском
У понеділок, 25 травня, погода в Україні буде дощовою і місцями вітряною, очікується до +21 градусів тепла на півдні країни.

У понеділок, 25 травня, погода в Україні буде дощовою і місцями вітряною, очікується до +21 градусів тепла на півдні країни.

Як інформує Укргідрометцентр, в усіх областях, крім Донецької, Харківської та Луганської, будуть дощі вдень та вночі. Також очікуються пориви вітру від 7 до 12 метрів на секунду.

За тиждень до літа в Карпатах випав снігУ неділю, 24 травня, в Карпатських горах випав сніг. Видимість на території обмежена до 70 метрів.

У західних областях вдень буде від +14 до +17 тепла. Вночі стовпчики термометрів можуть опуститися до +5 градусів, зокрема, в Чернівецькій області.

У центральних і північних областях очікується від +14 до +18 градусів тепла. Вночі буде тепліше, ніж на заході - від +6 до +9 градусів.

На південному сході України вдень ​​буде тепліше, ніж в інших регіонах. Стовпчики термометрів покажуть від +16 до +21 тепла, а вночі будуть в межах +9 градусів. У Луганській, Донецькій і Харківській області буде прохолодніше вночі, але без опадів.

У Києві та області сьогодні прогнозують мінливу хмарність з дощами. Вдень температура повітря прогріється до + 13 + 16 тепла, а вночі буде від +5 до +9 градусів.

Нагадаємо, за тиждень до літа високогір'я Карпат засипало снігом. Температура повітря знизилася до +2 градусів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: