Стало відомо, чим замінять домашній арешт Дугар

Читать на русском
Правоохоронці мають намір просити суд скасувати домашній арешт Яни Дугар, підозрюваної в причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета.

Правоохоронці мають намір просити суд скасувати домашній арешт Яни Дугар, підозрюваної в причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета. Її адвокату вручили клопотання про зміну запобіжного заходу.

«Вони (правоохоронці) будуть клопотати про зміну запобіжного заходу на заставу 160 тис. грн», - повідомив РБК-Україна її адвокат Віталій Коломієць.

Обіцянки та гучні заяви генпрокурорів щодо резонансних справХто вбив Катерину Гандзюк та Павла Шеремета? Хто замовив вбивство Георгія Гонгадзе? Чи дізнаємося правду про масові розстріли на Майдані? Нагадуємо деякі гучні заяви генпрокурорів щодо резонансних розслідувань.

Він розповів, що сьогодні поліція повідимила йому про завершення слідства щодо його підзахисної.

Також йому вручили клопотання про зміну запобіжного заходу.

Нагадаємо, національна поліція України готує справу про вбивство Шеремета в суд.

Раніше повідомлялося, що матеріали по Андрію Антоненко, Юлії Кузьменко та Яні Дугарь виділили в окреме кримінальне провадження і, відповідно, їм змінили підозри. Зокрема, Антоненко тепер не проходить як організатор злочину.

Як повідомив його адвокат, у справі з'явилися невстановлені організатори. Очевидно, організація вбивства Шеремета буде розслідуватися окремо.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: