МОЗ змінило дату атестації лікарів

Читать на русском
Атестації на перевірку знань і практичних навичок з присвоєння або підтвердження звання лікар-спеціаліст, провізор-спеціаліст перенесені на період карантину.

Атестації на перевірку знань і практичних навичок з присвоєння або підтвердження звання «лікар-спеціаліст», «провізор-спеціаліст» перенесені на період карантину.

«Підписано наказ, за ​​яким всі медичні працівники, задіяні в наданні медичної допомоги під час епідемії коронавірусної інфекції, отримають 50 балів до безперервного професійного розвитку. Це ще один спосіб міністерства подякувати медикам за їхню роботу. Крім того, з огляду на протиепідемічні рекомендації, ми перенесли ліцензійні медичні іспити КРОК для студентів-медиків і інтернів на другу половину червня», - пояснила заступник міністра охорони здоров'я Ірина Микичак, інформує пресслужба МОЗ.

Другий етап медреформи: чому під загрозою зриву та хто чинить опірПрезидент Володимир Зеленський заявив, що не може допустити другий етап медичної реформи в її нинішньому вигляді.

Міністерство підписало наказ, який стверджує табель оснащення для відділень екстреної або невідкладної медичної допомоги багатопрофільних лікарень.

Нагадаємо, раніше в МОЗ поскаржилися на дефіцит сімейних лікарів. Також не вистачає лікарів-лаборантів, інфекціоністів і рентгенологів. МОЗ буде коригувати держзамовлення в медуніверситети.

Як відомо, станом на 22 травня в Україні 20 148 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, із них 594 летальних, 6 585 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 442 нових випадки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: