У Києві виявили три нових спалахи коронавірусу

Читать на русском
У Києві виявили нові спалахи захворювання на коронавірус у двох гуртожитках і Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей.

У Києві виявили нові спалахи захворювання на коронавірус у двох гуртожитках і Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей.

Про це під час брифінгу повідомив мер столиці Віталій Кличко.

За його словами, за добу коронавірусну інфекцію діагностували ще у 51 киянина.

«В Києві 3 нових осередки спалаху COVID-19: гуртожиток на вул. Серповій (3 інфікованих, 7 контактних осіб із 340 мешканців); гуртожиток на вул. Кіквідзе (2 інфікованих (госпіталізовані), 10 контактних осіб із 55 мешканців); Центр соціально-психологічної реабілітації дітей №1 на вул. Маяковського (1 хвора медсестра, контактних осіб: 38 з числа персоналу та 62 дитини)», - повідомив Кличко.

Всього в столиці вже 2410 хворих на коронавірус. За останню добу померли ще дві людини, загальна кількість летальних випадків у Києві зросла до 54.

Також Кличко повідомив, що від вірусу за добу вилікувався 21 пацієнт. Всього COVID-19 з початку епідемії подолали 306 киян.

Нагадаємо, в Україні 19230 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 564 летальні, 5955 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 354 нові випадки.

На ранок середи, 20 травня, у світі 4 млн 897 тис. 492 інфікованих COVID-19. Загальна кількість померлих від інфекції складає 323 285 осіб

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: