Взимку можлива друга хвиля коронавірусу - ВООЗ

Читать на русском
У Всесвітній організації охорони здоров'я попередили, що наступної зими в Європі можлива друга смертоносна хвиля пандемії коронавірусу.

У Всесвітній організації охорони здоров'я попередили, що наступної зими в Європі можлива друга смертоносна хвиля пандемії коронавірусу. При цьому наголошується, що пік пандемії співпадатиме з іншими сезонними захворюваннями.

Про це повідомляє Daily Mail.

«Європа має готуватися до другої смертоносної хвилі коронавірусу взимку, попередив керівник Всесвітньої організації охорони здоров'я», - йдеться в повідомленні.

Пандемія коронавірусу: скільки тестів провели в Україні та інших країнах світуСША, Росія і Німеччина в трійці світових лідерів за кількістю зроблених тестів на коронавірус.

Регіональний директор ВООЗ у Європі Ганс Клюге заявив, що зараз настав час зміцнити системи охорони здоров'я внаслідок збільшення місткості лікарень, щоб країни були в стані лікувати більше пацієнтів.

Він також попередив, що зараз у Європі настав час для «підготовки, а не святкування», навіть якщо щоденна кількість заражень і смертей зменшується.

Представник ВООЗ підкреслив, що не дивлячись на те, що кількість нових випадків COVID-19 в таких країнах, як Великобританія, Франція та Італія, знижується, це не означає, що пандемія закінчується.

Раніше ВООЗ вже закликала Європу готуватися до другої хвилі COVID.

Також нагадаємо, ВООЗ не має точних доказів походження коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: