Зведення ООС: три обстріли, втрат немає

Читать на русском
Зведення ООС 18 травня. Бойовики три рази порушили режим припинення вогню на Донбасі. Втрат серед українських бійців немає.

У понеділок, 18 травня, в районі проведення операції Об'єднаних сил бойовики три рази порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє пресцентр ООС в Facebook.

Українська армія поліпшила позиції у світовому рейтингуУкраїнська армія за рік піднялася в міжнародному рейтингу за версією експертів Global Firepower.

За даними штабу, окупанти знову застосували заборонене озброєння.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» біля Богданівки противник застосував міномети 82-го калібру і великокаліберні кулемети.

Недалеко від населеного пункту Тарамчук бойовики стріляли з підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а захисників Широкіно обстріляли з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

«Українські воїни на всі обстріли давали жорстку відповідь і придушували ворожий вогонь підручними засобами. Підрозділи Об'єднаних сил надійно утримують займані рубежі і готові негайно реагувати на будь-які провокації окупантів», - йдеться в повідомленні.

Втрат і поранених серед бійців ООС з початку доби не було, повідомили в штабі.

Нагадаємо, протягом минулої доби бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Було поранено трьох українських військових.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: