На Донбасі поранили українського військового

Читать на русском
У неділю ввечері, 17 травня, в результаті обстрілу позицій Об'єднаних сил в районі Пісків російськими найманцями, поранення отримав один український військовий.

У неділю ввечері, 17 травня, в результаті обстрілу позицій Об'єднаних сил в районі Пісків російськими найманцями, поранення отримав один український військовий.

Про це повідомляє штаб командування ООС у Facebook.

За даними штабу, російсько-окупаційні сили відкрили вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Підрозділи Об'єднаних сил відкрили вогонь у відповідь з наявної зброї. Втрати бойовиків уточнюються.

«Внаслідок обстрілу один український захисник отримав кульове поранення. Воїна доставлено до лікарського закладу, де йому оперативно надано належну медичну допомогу. Стан його здоров’я задовільний», - розповіли в командуванні.

Зазначимо, що сьогодні це вже другий випадок поранення українських військовослужбовців в результаті підступних дій російсько-окупаційних сил на Донбасі.

Раніше повідомлялося, що з початку поточної доби проросійські бойовики 4 рази порушували режим припинення вогню на Донбасі. Окупанти відкривали вогонь поблизу Авдіївки, Водяного та Славного. У штабі зазначали, що один український воїн був поранений.

Нагадаємо, 15 травня на окупованій території Луганської області був обстріляний патруль СММ ОБСЄ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: