Зведення штабу ООС: два обстріли, втрат немає

Читать на русском
Сьогодні, 16 травня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі були зафіксовані два порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків.

Сьогодні, 16 травня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі були зафіксовані два порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків. При цьому окупанти застосовували заборонене мінськими угодами озброєння.

Про це повідомляє сторінка ООС у Facebook.

За даними штабу, російсько-окупаційні сили здійснили мінометний обстріл позицій українських військовослужбовців поблизу Новгородського. Окупанти із мінометів 120 калібру випустили 30 мін по укріпленнях Об'єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 16 травняСитуація на сході країни станом на 16 травня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Крім того, з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї були обстріляні українські підрозділи в районі населеного пункту Новотроїцьке. В результаті ворожих обстрілів жоден український військовий не постраждав.

«Наші військовослужбовці для припинення ворожої активності рішуче застосували чергові вогневі засоби. Втрати противника уточнюються. Підрозділи Об'єднаних сил продовжують контролювати окупаційні підрозділи на лінії зіткнення, дотримуючись умов припинення вогню і готові до реагування на можливі загрози з будь-яких напрямків», - підкреслили в командуванні.

Раніше Червоний Хрест відправив чергову гуманітарну допомогу на Донбас.

Також нагадаємо, на окупованому Донбасі понад 500 випадків коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: