У Чехії з 25 травня відкриють ресторани й басейни

Читать на русском
Карантинний режим у Чехії послаблять із 25 травня. Планується відкрити ресторани, кафе, бари й басейни.

У Чехії з 25 травня починається наступний етап скасування карантину. Уряд дозволить відкрити ресторани, бари, кафе, але з обмеженнями в часі.

Про це повідомляє місцеве видання Novinky.

Чехія планує зняти карантинні обмеження в п’ять етапівУряд Чехії оприлюднив план поступового ослаблення карантину, запровадженого в рамках стримування пандемії коронавірусної інфекції.

Згідно з повідомленням у Чехії з 25 травня відкриють заклади громадського харчування, які розташовані всередині будівель, проте вони повинні будуть закриватися до 23:00. Крім того, відвідувачі повинні носити маски для обличчя, крім часу, коли вони їдять або п'ють. Персонал закладу також буде зобов'язаний обслуговувати клієнтів у захисних масках.

Також у рамках послаблення карантину буде дозволено відвідування медичних і соціальних установ. Крім того, дозволять працювати басейнам.

Водночас влада Чехії попереджає – обмеження будуть зняті, якщо за наступний тиждень епідеміологічна ситуація в країні не погіршиться.

Зокрема, за минулу добу в Чехії підтверджено 82 нових випадки коронавірусу. При цьому добове число заражень не перевищувало 100 осіб протягом останніх двох тижнів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Чехія скасує «масковий режим» із кінця травня.

Наприкінці квітня в Чехії дозволили виїжджати за межі країни.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: