Генконсульство України в Мілані відновлює прийом громадян

Читать на русском
Генеральне консульство України в Мілані відновлює прийом громадян з 25 травня, який  буде здійснюватись виключно за попереднім записом.

Генеральне консульство України в Мілані відновлює прийом громадян з 25 травня.

Про це повідомляє консульство у Facebook.

У дипустанові зазначили, що, згідно з вимогами італійської влади, відвідувачі мають перебувати у приміщеннях консульства у масках та, за можливості, у рукавичках. Також громадяни мають дотримуватися безпечної дистанції не менше 1 метра як в приміщенні консульства, так і зовні. У приміщенні консульства може максимально перебувати не більше однієї людини/сім'ї на кожному з 5 місць прийому.

«У разі недотримання зазначених вимог консульство залишає за собою право відмовити у наданні консульських послуг, у перебуванні заявника у приміщенні консульства та може припинити прийом до відновлення необхідного противірусного режиму», - йдеться у повідомленні.

До зняття обмежувальних заходів, пов’язаних з пандемією, прийом громадян буде здійснюватись виключно за попереднім записом на сайті www.consmilano.com.ua, а запис на оформлення «білого паспорта" та видачу готового закордонного паспорта за електронною адресою: [email protected].

Як відомо, 25 лютого українське генконсульство у Мілані припинило прийом громадян та видачу документів.

Нагадаємо, в Італії зросла добова смертність від коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: