Комітет ВР рекомендував направити програму діяльності Кабміну на доопрацювання

Читать на русском
Комітет ВР рекомендує направити на доопрацювання програму діяльності Кабінету міністрів, бо урядовий проект є декларативним.

Комітет Верховної ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування рекомендує направити на доопрацювання програму діяльності Кабінету міністрів.

Про це повідомляє інформаційне управління апарату ВР.

Програма Кабміну: що пропонує уряд ШмигаляЗ'явилася програма діяльності Кабміну Дениса Шмигаля. Слово і діло розібралося, що нам пропонує уряд.

«Члени комітету під час обговорення наголошували, що урядовий проект є декларативним і його не можна підтримувати», - сказано у повідомленні.

Парламентарі висловили низку зауважень до проекту постанови, зокрема, щодо відсутності конкретики в програмі діяльності уряду, а також висловили пропозиції для врахування їх під час доопрацювання проекту.

«За результатами обговорення комітет прийняв рішення рекомендувати Верховній раді направити проект постанови №3330 на доопрацювання з урахуванням зауважень та пропозицій, висловлених членами комітету під час обговорення. Своє рішення комітет направив головному комітету з опрацювання проекту - комітету з економічного розвитку», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Кабінет міністрів Дениса Шмигаля 2 квітня затвердив програму своєї діяльності.

У проєкті програми уряду підтверджується курс України на європейську та євроатлантичну інтеграцію, а також реалізація принципів економічного, правового, соціального розвитку, передбачених Угодою про асоціацію України з ЄС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: