В Єгипті частково відновлюють роботу готелів для туристів

Читать на русском
В Єгипті послаблюють карантинні заходи на фоні пандемії коронавірусу, частково дозволивши роботу готелів для внутрішніх туристів.

В Єгипті послаблюють карантинні заходи під час пандемії коронавірусу, частково дозволивши роботу готелів для внутрішніх туристів.

Умовою відкриття є те, що заклади мають працювати не більше ніж для 25% відпочивальників, яких можуть прийняти, пише Reuters.

Як коронавірус вплине на туристичний сезон-2020 і вартість відпочинку?За даними всесвітньої туристичної організації, від зупинки туризму сфера збідніє майже на 500 мільярдів доларів.

Таке рішення ухвалили через економічні збитки, спричинені пандемією коронавірусу. Втрати держави в місяць становлять близько 1 млрд доларів.

Крім того, для відновлення роботи готелі повинні будуть вжити ряд протиепідемичних заходів для захисту своїх клієнтів.

У кожному готелі також має бути клініка із лікарем, а туристам постійно мірятимуть температуру. В закладах встановлять дезинфекційне обладнання. Працівників зобов’яжуть проходити експрес-тест при вході на територію закладу.

Раніше повідомлялося, що Туреччина розраховує на відновлення туристичного потоку після пандемії коронавірусу з кінця серпня.

Нагадаємо, «Слово і діло» експерт авіаційної галузі Богдан Долінце припустив, що процес відкриття кордонів буде досить довгим, а в окремих країнах затягнеться до осені. 2020-й навряд чи можна буде назвати туристичним.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: