На Южно-Українській АЕС виявили спалах коронавірусу

Читать на русском
У 12 співробітників Південно-Української атомної електростанції, розташованій в Миколаївській області медики діагностували коронавірус.

У 12 співробітників Південно-Української атомної електростанції, розташованій в Миколаївській області медики діагностували коронавірус.

Ще у одного працівника підозрюють наявність захворювання, повідомляє пресслужба станції в понеділок, 4 травня.

Вихід із карантину: які обмеження стануть новою нормою життяКиїв сподівається з 12 травня почати поетапний вихід із карантину в столиці з урахуванням епідситуації.

«В інфекційному відділенні міста Южноукраїнська знаходяться п'ять працівників підприємства - четверо хворих у стані середньої тяжкості, один - із підозрою (за клінічними проявами). У Миколаївській обласній інфекційній лікарні перебуває один працівник (3 травня в зв'язку з погіршенням стану переведений із міського інфекційного відділення). Амбулаторно лікуються сім чоловік. Контактні особи встановлені та обстежуються методом ПЛР-тестів», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що на підприємстві посилені всі протиепідемічні заходи для нерозповсюдження захворюваності серед персоналу.

«З кінця березня персонал ВП ЮУАЕС зобов'язаний дотримуватися масочного режиму, щодня вимірювати температуру, а в разі прояву симптомів ГРВІ - залишатися вдома», - йдеться в повідомленні. Також наголошується, що частина працівників переведені на дистанційну форму роботи, особливо ті, хто проживає за межами Южноукраїнська.

Нагадаємо, Кабмін продовжив карантин до 22 травня.

Також відзначимо, на Прикарпатті коронавірусом заразилися 12 працівників швидкої допомоги.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: