Збільшилося число жертв коронавірусу серед українців за кордоном

Читать на русском
У МЗС повідомили про смерть від COVID-19 українця в Швеції. Таким чином, на сьогодні це восьма смерть українця за кордоном з початку пандемії.

Громадянин України загинув від COVID-19 в Швеції. Загальна кількість жертв коронавірусу серед українців за кордоном зросла до восьми.

Про це в неділю, 3 травня, повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев.

Серйозних спалахів коронавірусу в Україні немає – СтепановВ Україні завдяки карантину немає серйозних спалахів коронавірусу. Добова захворюваність залишається приблизно на одному і тому ж рівні вже більше двох тижнів.

«2 травня у Каролінській лікарні міста Стокгольм помер громадянин України, інфікований коронавірусом», - сказав Погорельцев.

За його словами, у зв'язку з цим посольство України в Швеції допомогає родичам померлого з оформленням необхідних документів та вирішенням питання щодо репатріації тіла.

Таким чином, це вже восьма смерть українця за кордоном з початку пандемії. Раніше четверо українок померли в Італії і по одному українцю померли у Франції, США і Великій Британії.

Зараз за кордоном проходять лікування від коронавірусу 160 українців, з них більше 120 в Італії. Одужали за кордоном вже 50 громадян України.

Нагадаємо, на ранок 3 травня в Україні 11 913 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 288 летальних.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: