Великобританія вийшла на друге місце в Європі за кількістю смертей від COVID-19

Читать на русском
Великобританія опинилася на другому місці в Європі за кількістю летальних випадків внаслідок зараження коронавірусною інфекцією.

Великобританія опинилася на другому місці в Європі за кількістю летальних випадків внаслідок зараження коронавірусною інфекцією.

Про це в середу, 29 квітня, повідомив голова МЗС Сполученого Королівства Домінік Рааб.   «Як було оголошено вчора, ми переходимо до вдосконаленої системи реєстрації смертей і враховуємо тепер померлих після діагностування COVID-19 у всіх обставинах, а не тільки в лікарнях», - пояснив міністр. За його словами, з 1 березня по 28 квітня в будинках для людей похилого віку або вдома у пацієнтів з коронавірусом зафіксовані ще 3811 смертей.

Таким чином, після внесення додаткових даних число померлих від COVID-19 склало 26 097, днем ​​раніше цифра дорівнювала 21 678. У Європі лідером за смертністю від коронавірусу залишається Італія, де померли 27 359 людей.

25 квітня кількість летальних випадків від коронавірусу в Великобританії перевищила 20 000.

Нагадаємо, на ранок 29 квітня в Україні зафіксовано 9866 випадків коронавірусної хвороби.

У світі зафіксували 3 млн 116 тис. 680 випадків інфікування коронавірусом.

Згідно з даними центру Джона Хопкінса, який регулярно оновлює статистику зареєстрованих випадків у країнах та світі, померли 217 168 осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: