На Херсонщині через коронавірус закрили на карантин Каховку

Читать на русском
Каховку в Херсонській області закривають на карантин через спалах коронавірусу. У місті виявили 22 лабораторно підтверджених випадки COVID-19.

Каховку в Херсонській області закривають на карантин через спалах коронавірусу. У місті виявили 22 лабораторно підтверджених випадки COVID-19.

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

Відповідне рішення ухвалила у вівторок, 28 квітня, регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«Тому з 29 квітня на території міста будуть проводитися тимчасові обмеження і додаткові дезінфікуючі заходи щодо недопущення поширення коронавирусной хвороби», - йдеться в повідомленні.

Так, починаючи з 08:00 29 квітня і до 06:00 4 травня місто Каховка буде закрито на в'їзд-виїзд. При цьому в'їзд дозволяється лише громадянам, зареєстрованим у місті Каховка та автотранспорту спеціальних рейсів, які забезпечують перевезення працівників об'єктів критичної інфраструктури.

«У місті будуть встановлені карантинні мобільні блокпости на 3 км автодороги Т-2214 (район АЗС «КТК») та по вул. Мелітопольська 1а, а також обмежено рух та перекриття дороги бетонними блоками», - йдеться в повідомленні.

Раніше у Рівненській области у селі Зоря обмежили в’їзд та виїзд через спалах коронавірусної інфекції.

Также у Почаєві Тернопільської області максимально посилять заходи надзвичайної ситуації через критичне зростання захворюваності на COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: