Садовий анонсував звільнення частини співробітників Львівської міськради

Читать на русском
У Львові через кризу, викликану епідемією коронавірусу і вимушеним карантином, оптимізують кількість працівників міськради, скоротивши штат на 181 людини.

У Львові через кризу, викликану епідемією коронавірусу і вимушеним карантином, оптимізують кількість працівників міськради, скоротивши штат на 181 особи.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Звільнення анонсував міський голова Львова Андрій Садовий.

Наскільки мери великих міст впоралися з виконанням своїх передвиборчих програмБільшість мерів обласних центрів перебували на посадах понад чотири роки і мали достатньо часу, щоб реалізувати обіцянки зі своїх передвиборчих програм. Ми подивились, хто з них впорався краще, а хто опинився серед аутсайдерів.

«За квітень ми очікуємо мінус 70 млн грн до місцевого бюджету. Це дуже велика втрата, вже болить голова, тому що треба буде платити зарплату комунальникам, вчителям тощо. Тому ми схвалили не просте рішення - ми вирішили оптимізувати чисельність працівників міської ради, і ми зменшуємо її на 181 людини», - йдеться в повідомленні.

Водночас, за його словами, інфраструктурні проєкти будуть збережені, бо вони дають можливість залучити людей до ​​оплачуваної роботи, а також отримати податки до місцевого бюджету.

Нагадаємо, про Львів понад 200 священників різних християнських конфесій вже пройшли експрес-тестування на коронавірусну хворобу.

Також відзначимо, в Україні станом на ранок 26 квітня зафіксовано 8617 випадків коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: