Перша смерть від коронавірусу зафіксована в Одесі

Читать на русском
В Одесі помер перший пацієнт з коронавірусною інфекцією. Померлим виявився 56-річний житель Одеси.

В Одесі помер перший пацієнт з коронавірусною інфекцією. Діагноз вдалося підтвердити тільки під час повторного ПЛР-тесту.

Про це повідомив глава Одеської облдержадміністрації Максим Куций в Facebook у четвер, 23 квітня.

В Одесі закрили всі ринки лише після місяця карантинуВ Одесі міська влада все ж погодилися закрити продуктові ринки, які продовжували працювати в умовах карантину.

За його даними, помер 56-річний житель Одеси.

«Це - перша смерть від коронавірусу в Одесі і третя - в регіоні. Перші двоє померлих - жителі міста Подольська (північ Одеської області), в якому найгірша епідеміологічна ситуація», - написав Куций.

Інформацію про померлого уточнили в мерії Одеси.

«Хворий 1963 р.н. був госпіталізований швидкою медичною допомогою 30 березня 2020 року з двосторонньої позалікарняною пневмонією. У пацієнта були важкі супутні захворювання - цукровий діабет, ішемічна хвороба серця і серцева недостатність», - сказано в повідомленні.

У приймальному відділенні 30 березня чоловікові провели експрес тест на COVID-19. Він виявився негативним.

Вранці 22 квітня чоловік помер від гострої серцевої недостатності, набряку легенів. Увечері прийшов результат повторного ПЛР тесту, який підтвердив остаточний діагноз смерті - COVID-19.

Нагадаємо, станом на ранок 23 квітня число хворих на коронавірус в Україні зросло до 7170 осіб. За добу додалося ще 578 (або 8,8%). Це новий антирекорд з початку епідемії в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: