На понад 20 кораблях ВМС США виявили випадки коронавірусу

Читать на русском
На понад 20 кораблях ВМС США зафіксовані випадки COVID-19. Всього у складі ВМС налічується 297 військових кораблів.
авіаносець USS «Теодор Рузвельт»

На 26 кораблях Військово-морських сил Сполучених Штатів виявлені інфіковані коронавірусом моряки.

Про це повідомляє CNN. Згідно з повідомленням, крім цих 26 кораблів, ще на 14 американських військових судах також були зафіксовані хворі на COVID-19, але ці моряки одужали.

Сполучені Штати роз’єднаної Америки: репортаж про боротьбу США з коронавірусомЗдавалося б, перша армія та економіка світу, чи не найбільш розвинена медицина – проте кожен четвертий, хто захворів на коронавірус у світі, мешкає саме у США.

Всі кораблі з підтвердженими випадками COVID-19 знаходяться на базах. При цьому ні на одному з 90 американських військових кораблів, які зараз в морі, немає випадків зараження вірусом.

Всього у складі ВМС Сполучених Штатів налічується 297 військових кораблів.

Як відзначають у виданні, Військово-морські сили є найбільш постраждалим від коронавірусу видом збройних сил США. Коронавірус підтверджено вже у 1298 моряків.

Більшість випадків захворювання зафіксовано у екіпажу атомного авіаносця USS «Теодор Рузвельт», який через спалах коронавірусу на борту змушений був 27 березня зайти на базу на острові Гуам в західній частині Тихого океану.

Нагадаємо, на сьогоднішній день США залишаються світовим лідером серед нових випадків зараження і смертей від коронавірусу.

Тим часом в ЗС України вже підтверджено близько 50 випадків COVID-19.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: