У Грузії продовжили режим надзвичайного стану через коронавірус

Читать на русском
Уряд Грузії ухвалив рішення про продовження режиму надзвичайного стану в країні до 22 травня для недопущення поширення коронавірусної інфекції.

Уряд Грузії ухвалив рішення про продовження режиму надзвичайного стану в країні до 22 травня для недопущення поширення коронавірусної інфекції.

Про це у вівторок, 21 квітня, заявив на брифінгу радник прем'єр-міністра Іраклій Чіковані.

«Ухвалено рішення продовжити режим надзвичайного стану до 22 травня, відповідне рішення уряду направлено президенту на затвердження», - сказав Чіковані.

Минулого тижня уряд Грузії ухвалив рішення заборонити пересування легкових автомобілів на тлі поширення коронавірусу.

Вперше про запровадження в Грузії режиму надзвичайного стану прем'єр-міністр республіки Георгій Гахар оголосив 21 березня, а через десять днів на території країни було запроваджено загальний карантин і комендантську годину.

Тоді ж, в кінці березня, глава Національного центру з контролю захворювань і громадського здоров'я, міністр праці, охорони здоров'я та соціального захисту Грузії Аміран Гамкрелідзе заявив, що країна опинилася на межі повномасштабної епідемії коронавірусу.

За даними Worldometer на 21 квітня, в Грузії зафіксовано 408 випадків зараження коронавірусом, 4 пацієнти померли, 95 осіб одужали.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: