У Німеччині через коронавірус не відбудеться Октоберфест

Читать на русском
Фестиваль Октоберфест-2020 року, який повинен був пройти в Мюнхені з 19 вересня по 4 жовтня, скасували через коронавірус.

Найбільший в світі пивний фестиваль Октоберфест, який повинен був пройти в Мюнхені з 19 вересня по 4 жовтня 2020 року, скасували через пандемію.

Про це повідомляє видання Agence France-Presse. Рішення прийняла влада Баварії.

Захворюваність коронавірусом почала знижуватися в НімеччиніУ Німеччині захворюваність коронавірусною інфекцією знижується третій день поспіль - приблизно на сто чоловік за добу.

Як зазначив, прем'єр-міністр Баварії Маркус Зедер, ризики проведення фестивалю на тлі пандемії є занадто високими. Цього року місцева влада очікувала близько 6 млн відвідувачів Октоберфесту, третина з яких - іноземці.

Зазначимо, щорічно фестиваль приносить в казну регіону близько 1 млрд євро.

Нагадаємо, за останню добу в Німеччині коронавірус підтвердили у 1785 чоловік. Загальна кількість інфікованих наближається до 150 тисячам. Від коронавируса померли 4862 людини.

Раніше Німеччина послабила деякі карантинні заходи, уряд дозволив працювати невеликим магазинам. Крім того, з 4 травня в Німеччині анонсували поступове відкриття шкіл.

Також в Німеччині заявили про взяття під контроль спалах коронавірусу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: