У ЗСУ зареєстрували три нові випадки коронавірусу

Читать на русском
У Збройних силах України станом на 07.00 20 квітня зареєстровано 35 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, з них 2 людини одужали та 2 померли.

У Збройних силах України станом на 07.00 20 квітня зареєстровано 35 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, з них 2 людини одужали та 2 померли.

Про це повідомляє командування Медичних сил ЗСУ.

За інформацією Командування медсил, на ізоляції (в тому числі самоізоляція) – 309 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчих 3 доби – 38 осіб.

«За минулу добу зареєстровано 3 нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. 2 хворих перебувають у закладах охорони здоров’я (Хмельницька міська лікарня – 1 працівник ЗС України, Житомирський госпіталь – 1 військовослужбовець), у Львівський області – 1 військовослужбовець лікується вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів в Хмельницькому та Львові задовільний, у пацієнтки в Житомирському госпіталі середньої тяжкості. Усі хворі отримують необхідне лікування», - йдеться у повдіомленні.

Аналіз захворювань серед військових та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом, відзначили у Командуванні медсил.

«Командування Медичних сил Збройних Сил України закликає дотримуватися правил карантину та особистої гігієни», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 20 квітня в Україні 5710 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 151 летальний, 359 пацієнтів одужали.

За минулу добу на коронавірусну хворобу захворіла 261 особа, з них 16 дітей та 43 медичних працівника.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: