Кількість випадків коронавірусу у ЗСУ зросла до 28

Читать на русском
У Збройних силах України станом на ранок четверга, 16 квітня, зареєстровано вже 28 випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

У Збройних силах України станом на ранок четверга, 16 квітня, зареєстровано вже 28 випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Про це повідомляє командування Медичних сил ЗСУ у Facebook.

«На 7:00 16 квітня у Збройних Силах України зареєстровано 28 випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, з них 1 людина одужала та 1 летальний. На ізоляції (в тому числі самоізоляції) – 274 особи. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі 3 доби – 40 осіб», - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що за добу підтверджено 5 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

«У військовослужбовця Чернівецького гарнізону, який на початку квітня мав контакти із особами, які прибули з-за закордону та із 5 квітня 2020 року знаходився на амбулаторному лікуванні з діагнозом ГРЗ. 10 квітня 2020 року вийшов на службу, але при цьому було виявлено підвищення температури, внаслідок чого був госпіталізований до Чернівецького військового госпіталю. Стан здоров’я задовільний, продовжує лікування у домашніх умовах під наглядом медичної служби», - зазначається у повідомленні.

Також троє військовослужбовців різних військових частин Запорізького гарнізону, які з 9 квітня 2020 року знаходилися на самоізоляції у зв’язку з контактом з інфікованою особою. Стан здоров’я задовільний, продовжують лікування у домашніх умовах під наглядом медичної служби.

«У працівника Збройних Сил України Харківського гарнізону, що з 13 квітня 2020 року, відповідно до рекомендацій сімейного лікаря, знаходилась на амбулаторному лікуванні з діагнозом ГРЗ. Стан здоров’я задовільний, продовжує лікування у домашніх умовах», - йдеться у повідомленні.

Раніше коронавірус виявили у бійця Нацгвардії.

Нагадаємо, станом на ранок 16 квітня в Україні зафіксовано 4161 випадок коронавірусної хвороби COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: