За кордоном від COVID-19 помер ще один українець – МЗС

Читать на русском
За кордоном від коронавірусу помер ще один українець. Тепер число загиблих наших громадян через пандемію зросло до семи.

Кількість померлих від коронавірусу громадян України, які перебувають за кордоном, збільшилася до семи.

Про це повідомили в пресслужбі МЗС.

У МЗС повідомили, скільки ще українців хочуть повернутися додомуПовернутися в Україну хочуть майже 9 тисяч громадян. Готові перечекати карантинний режим за кордоном понад 6 тисяч наших співвітчизників.

За даними відомства, 17 квітня за кордоном помер ще один громадянин України, проте стать і країна, де це сталося, не уточнюється. Раніше повідомлялося, що четверо українців померли в Італії, і по одному - у Франції і США.

Продовжують лікуватися від коронавірусу за кордоном більше 150 українців.

Найбільше в Італії - 121. Крім того, в Чехії - 6, в Іспанії - 5, в Німеччині - 4, в Австрії - 3, в США - 2, в Швеції, Таїланді, Сербії, на Сейшельських островах, в Росії, ОАЕ, Нідерландах, Нігерії, Португалії, на Мальті - по одному.

Кількість українців, що одужали, не змінилася, та як і раніше становить 49 осіб. За наданням допомоги до закордонних дипломатичних установ звернулися 16 тисяч 229 громадян України.

Нагадаємо, станом на ранок 18 квітня в Україні зафіксували 5106 випадків коронавірусу. Померли 133 людини і 275 вилікувалися. За добу заразилися ще 444 особи.

У світі число жертв перевищило 150 тисяч.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: